Gość Małgorzata Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Witam, jestem półtora tygodnia po wycięciu pęcherzyka żółciowego. Dostałam tylko 2 tygodnie zwolnienia. Nie czuję się jeszcze najlepiej. Z pępka wycieka mi żółta wydzielina z domieszką krwi, za 2 dni mam zdjecie szwów. Pracuję w sklepie i muszę nosić ciężkie rzeczy. Czy powinnam być jeszcze na zwolnieniu lekarskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majka Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Idź do lekarza, bo coś się dzieje. Jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 No jasne ze powinnaś .Ja mialam cały miesiac a prace ma rowniez fizyczną.I lekarz chciał mi dac jeszcze ale nie chciałam.I co najważniejsze na zwolnieniu od lekarza Zus nie przyjdzie .Przynajmniej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dziękuję za odpowiedź. Za dwa dni mam wizyte, poproszę o zwolnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majka Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dziewczyno idź do lekarza, bo ci się zrobił ropniak najprawdopodobniej. To trzeba czyścić albo wyduszać, a nie czekasz tyle dni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie mam ropniaka, bo byłam na zdjęciu szwów i jest ok. Taka wydzielina moze być. Jeszcze mi się sączy z pępka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majka Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 To dobrze, że wszystko ok. Mi nic się nie sączyła :szok:, dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Moje rany również były idealnie czyste. Przez cały okres po operacji absolutnie nic z nich nie wyciekało. Zostałem poinformowany w szpitalu, że gdyby coś takiego miało miejsce mam natychmiast udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi