Gość Alicja Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam, jestem po operacji kręgosłupa lędźwiowego, DIAM (Tarnów ). Mam ok. 6 tyg po operacji znowu rwę kulszową aż do prawej stopy. Przy badaniu lekarz kazał mi tylko chodzić na palcach czy piętach. O co chodzi w tym badaniu? Ja mogę chodzić na palcach, nie mogę na pietach( stopy nie chcą ustawić się do takiego chodzenia, nie zegną się ). Zauważyłam też jedną sprawę: przy badaniach ( ruszania w pozycji leżącej nogą do góry, ból jest gwałtowny, nie narastający),mam problemy z siedzeniem (więcej niz 1/2 godziny, muszę leżeć ). Pozdrawiam,Zwyrodnieniowców :) Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ala Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam ponownie: wkradł sie błąd do postu: w 6 tyg. zaczęło boleć. jestem aktualnie rok po zabiegu!!!!! Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aneta Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 W imieniu wszystkich ZWYRODNIENIOWCOW dziekuje za pozdrowienia.Serdecznie Pania pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi