Gość KAMILA Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 witam ponad tydzień temu miałam mocny uraz twarzy opuchlizna na policzku itd. teraz opuchlizna prawie zeszła ale pod skórą na policzku wyczuwam twardy guz jest on dość spory i widoczny gdy się uśmiecham , nie wiem czy to po prostu jeszcze za wcześnie żeby zszedł czy tez szybko udać się do lekarza żeby mi tak nie zostało? guz jest twardy prawie jak kamień i daje się przesuwać co robić? proszę o szybką odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master.. Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Najlepiej udac sie do lekarza pierwszego kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koki Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 mam ten sam problem, ale na wizyte u chirurga niestety czekam. Wiadomo może co to może byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi