Gość Ania Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Na podstawie biopsji zdiagnozowano u mnie raka piersi. Wielkość guza pozwala na przeprowadzenie operacji oszczędzającej. Proszę o informację czy ten zabieg może być przeprowadzony w znieczuleniu miejscowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master.. Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 witam. Informacje na ten temat udzieli lekarz rodzinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EWA Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam , taką operację przeprowadza się w znieczuleniu miejscowym.Przynajmniej ja tak miałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 witam nie miejscowym a ogolnym,pelne znieczulenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi