Gość Majka Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Kiedy można napić się kawy inki - z mlekiem lub choć bez, zjeść lody, landrynki, pomarańcze czy mandarynki po laparoskopii pęcherzyka? Jestem po niej dwa tygodnie już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Kobietko kawe inke to juz mozna pic.Ja mialam zaraz w szpitalu inke wiec nie widze przeszkód.Ja jestem 2 miesiace i jem juz wszystko tzn:smażonego maciutko nic mnie nie boli ale niechce jesc smazonego nie ciagnie mnie.Przez 3 tygodnie ścisle trzymałam diete ale teraz juz wszystko slodkie,kawe rozpuszczlna 2 tyg po zabiegu juz pilam z mlekiem i slodzikiem.po miesiacu jedz juz wszystko tzn próbuj jak nie boli to jedz.Owoce to jabłka jadlam gotowane a po 2 tygodniach probowałam bez skorki .Ogolnie uwazaj na kwaseline przez miesiac a potem probuj jak nie boli to jedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majka Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Na co uważać przez miesiac? co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Na to co kwaśne ogorki kiszone, kapusta kiszona to co na occie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majka Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 aaaaaa dzięki KAm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiki Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Dwa tygodnie minimum ścisła dieta a później powolutku można wprowadzać po jednej nowości, jeżeli zaszkodzi musisz odstawić na jakiś czas daną rzecz i tak metodą prób i błędów wracamy do normalności. jeśli chodzi o smażone to najlepiej nie jeść do końca życia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi