Gość grzesiek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam , od tygodnia mam mdłosci, mataliczno -gorzki smak w ustach a najbardziej dokuczaja mi wzdecia brzucha, tak jakby rozpieranie,dyskonfort, oddaje czesciej stolec , 2,razy dziennie do 3 szczegolnie jak sie denerwuje, tak jakby był poszarpany, rok temu miałem to samo i taki stan utrzymywał sie 7 miesiecy, wtedy miałem wykonane badania morfologia wszystko ok, gastroskopia ok, kolonoskopia ok, leki typu polprazol tribux,espumisan itp nie przynosiły zadnej ulgi, potem przeszło , teraz znowu te same objawy , jakie dodatkowe badania moge wykonac , co moze byc przyczyna takich dolegliwosci, dodam jeszcze ze jestem człowiekiem nadpobudliwym, nerwowym, lecze sie na depresje-moze przyczyna sa nerwy, jak moge sobie pomoc , i co to moze byc za choroba , bardzo prosze o odpowiedz z gory bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Tez tak mialam przez kilka tygodni akurat przed matura. To glownie przez stres, trzeba sie zrelaksowac, wziac kilka dni wolnego i odpoczac. Polecam tez tabletki na stres i rumianek, bardzo ukojaja i sie czlowiek lepiej ogolnie czuje. Jezeli nie przejdzie moze to byc cos nie tak z zoladkiem, np. choroba wrzodowa, rak, wtedy prosze sie udac do gastrologa. Mam nadzieje ze pomoglam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzegorz Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 dzieki, mozliwe ze to od stresu, gastroskopia ok nie wykazała zadnych zmian w załadku typu nadzerki wrzody itp, kolonoskopia tez ok, czyli najprawdopodobniej stres , najgorsze jest to ze rok temu miałem tak samo i trwało to 7 miesiecy normalnie meczrnia,strasnie utrudnia zycie i normalne funkcjonowanie, Dzieki za odp[owiedz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bozena Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 zatrucie rtęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Renata Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Grzegorzu, na takie objawy jak Twoje najlepiej wypijac rano na czczo 1/3 szklanki soku z kiszonych ogorkow. Wiem cos o tym , bo sama mialam takie objawy i teraz pije to na okraglo. Wszystko zniknelo. Niestety przy duzym stresie nie bardzo pomaga, ale kontynuuje to picie bo w ten sposob wyleczylam tez nadkwasote zoladka. pozdrawiam i zycze zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi