Gość Luizka Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Od kilku miesięcy czuje delikatny ból pulsujący w środku odbytu po lewej stronie. Początkowo zwykle ok.dzień przed wypróznianiem do tego momentu.Ostatnio jest on ciagly, choć mocniejszy w dniach w ktorych odżywiam sie nieregularnie, wtedy objawia sie biegunką i podraznieniem.Nie znalazlam nic podobnego na forum choc sa niektore objawy podobne do moich. Ide do lekarza lecz zanim dostane wyniki badan zejdzie trochę czsu, badzo prosze o jakas opinie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Pij siemie lniane 2-3 razy dziennie po 2/3 szklanki... Do kupienia w aptece ,na opakowaniu pisze jak zrobić... (pić po ostudzeniu) Siemie lniane leczy jelito grube... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luizka Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Dziekuje bardzo zaczelam pic siemie , zrobilam badania i czekam na wyniki i wizyte u proktologa. Boje sie ze to cos powaznego, od kilku dni boli mnie brzuch w dolnych partiach i jest to nie przyjemne...mam nadzieje jednak ze skonczy sie na lekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Mam takie same objawy.Czy wiesz juz co ci dolega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luizka Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Nie wiem dalej, byłam u lekarza, proktologa ale nic nie stwierdzil, kazał jesc zdrowo, i dopiero jak bedzie mi to przeszkadzało to zrobic badanie- rektoskopie, ale dalej nie wiem. Narazie nasililo sie tylko to ze mam bol po lewej stronie w trakcie oddawania stolca, jakby w jelicie po lewo.Ale nie wiem...ide teraz do ginekologa...zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luizka Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Juz sama nie wiem :( Ginekolog stwierdził ze jest wszystko ok!! badania porobione wyszły dobrze ale mnie bali dalej ale teraz już wyżej przy jajniku i czuje jak ten ból promieniuje przy lewej stronie pochwy i jakoś przy jajniku. I co mi jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Witam wydaje mi się że ma pani uchyłki jelita grubego bo ja właśnie miałam takie objawy i taką mam diagnozę teraz czekam na kolonoskopie i będę wiedziała na 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Greg Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Zespol jelita drazliwego 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yert Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Dużo zdjęć chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi