Gość Mikołaj Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam. Od paru dni mam uporczywe bóle w lewym boku na wysokości klatki piersiowej. Najpierw bolało mnie bardziej z przodu ale teraz ból promieniuje do pleców. Nie jest to ból o stałym nasileniu, gdy siedzę, leżę nie czuję bólu lub odczuwam go w niewielkim stopniu. Gorzej jest gdy się pochylam, obracam za siebie, próbuję coś podnieść. Ostatnio energicznie się pochyliłem i złapał mnie ostry, kłujący ból, który jednak zelżał po minucie i bolało mnie głównie przy poruszaniu się. Zażywam środki przeciwbólowe ale te standardowe o średnim działaniu nic nie pomagały, dopiero Pyralgina przyniosła mi ulgę ale ból nadal jest odczuwalny, szczególnie przy wysiłku fizycznym. Czy mogą to być nerwobóle? Jak tak to czym to leczyć, czy leki przeciwbólowe wystarczą? Czy przyczyna może być inna? Zaznaczam, że oprócz tego dobrze się czuję i piątek miałem robioną morfologię i wyniki były dobre. Pozdrawiam i proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość *) Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Czy nam nikt nie udzieli odpowiedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi