Gość Grzegorz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Witam mam problem tylko z obecną partnerką. A mianowicie tak jak w tytule po stosunku z nią mój penis jest poraniony, już w trakcie mnie boli i uniemożliwia to nam kolejny stosunek, gdyż za bardzo mnie boli jak się nie zagoi. Z wcześniejszą partnerką na początku związku też miałem taki problem do czasu gdy nie urodziła dziecka. Dodam jeszcze, że za młodu miałem operację na stulejkę. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master.. Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tu zostal zlikwidowany wpis. Rada dla p.Grzegorza-na jakis czas zachowac wstrzemiezliwosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 urzywaj jakis zelow nawilzajacych ulatwiajacych stosunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yon Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Też tak kiedyś mi się zdarzyło ,a potem okazało się,że partnerka miała założoną spiralę i te żyłki tak mnie pokaleczyły - może to to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PanRada Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Jestem prawie pewien - jeśli uprawiacie sex oralny jako gra wstępna,prawie na 100% kobieta kaleczy Cię zębami...czasem nawet tego tak bardzo nie czuć, a o dalszym współżyciu nie ma mowy...ze względu na ból - który opisujesz :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi