Gość chris Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam. Mam 19 lat. Jakieś 3 lata temu pojawiła mi się mała zmiana dokładnie na wędzidełku, około 5mm od ujścia zewnętrznego cewki moczowej. Zmiana ta nieco urosła, w chwili obecnej ma około 1cm średnicy, formy kulistej o barwie białej. Nie boli, a przy dotyku wydaje się być miękka. Przypuszczam, że jest to tłuszczak, dlatego tutaj moje pytanie: Gdzie się z tym udać w celu usunięcia tejże zmiany? Urolog, dermatolog, androlog? Czy usunięcie tłuszczaka z wędzidełkiem może nieść jakieś negatywne następstwa? Jeśli tak to jakie? Bardzo proszę o odpowiedź i rozwianie moich wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mela207 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam - mam podobny problem ,proszę o wskazówki w tym temacie , czy jest to niebezpieczne schorzenie, do kogo się udać , jak leczyć - proszę o wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam. Miałem miesiac temu złamanego penisa, miałem operacje i lekarze mowili mi ze wszystko jest ok , ale zaczeły mi sie pokazywac wystepujace obiawy, czyli zaczyna ropiec mi jedna z nie rozpuszczonycz szwów oraz wyskakuje mi gózek na końcu członaka na żyle w zwodzie ale jak jest normalny to minimalnie i tak zostaje. i mam takie pytanie czy nalezy mi sie jakies odczkodowanie jakies za to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi