Gość Ania Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 W badaniu usg wykryto w mojej piersi guzek. Chirurg onkolog skierował mnie na badanie USG MMT +ew. BAC. Co oznaczają te skróty? Jak wygląda takie badanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Mysle ze na biopsje mammotamiczna pod Usg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość parabola Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 A jakiej wielkości miałaś ten guzek, że dostałaś skierowanie na MMT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bulinka18 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ostatnio byłam na badaniu Usg piersi,proszę napisać czy wynik jest dobry. Piersi budowy gruczołowej bez widocznych patologii,doły pachowe wolne.Birada I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwet Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Wynik jest bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bulinka18 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam,dziękuję za odpowiedz ale nurtuje mnie jeszcze jedno na Usg byłam w czwartek (wynik ten który wyżej napisałam) ale dla pewność w piątek poszłam do innego ginekologa, który zbadał moje piersi(ręcznie) i skierował ma Usg teraz piers mnie trochę boli w związku z tym moje kolejne pytanie czy ten bol może być spowodowany badaniem przez lekarza? Dziękuję z góry za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwet Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Tak, ten ból mógł sprowokować lekarz przez niedelikatne badanie, szczególnie,że być może jesteś przed miesiączką lub w trakcie, wtedy piersi są bardziej wrażliwe na dotyk.Nastawienie psychiczne i wczesniejszy stres zwiazany z badaniami i pewna obawą też pewnie przyczynił się do większego odczucia bólu.Dużo snu, relaksu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bulinka18 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dziękuję bardzo za odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi