Gość Piotr 87 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam mam podejrzenie że jestem posiadaczem mikropenisa ponieważ jego wielkość przy wzwodzie wynosi 9 cm. Prosiłbym opisać mi ewentualne spsoby na powiększenie organu głównie na długość (farmakologia, ewentualnie rozciągacze). dodam tylko że leczę sie testosteronem, mam zespół klinefertera i hipogonadyzm ponadto miałem usuwane jądro - potworniak. mam lat 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 siema też mam 23 lata i mam tez mały ale nie az tak ic moze do lekaza jak palisz to przestań i zaczni czwiczyć szczegolnie nogi i brzuch zacznij sie dobrze dożywiać :) pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr87 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 nie pale i nie pije i sie ruszam prosze o fachowa porade (mam wyksztalcenie medyczne ale moze czegos niewiem) moze prosze mi powiedziec jakie wspomagacze np dla kulturystow mozna stosowac przy miastemi miesni aby je troche wzmocnic i odbudowac przy przyjmowaniu sporych ilosci testosteronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 co to znaczy ze sie ruszasz każdy sie rusza , zacznij cwiczyć miesnie na siłowni jakies odżywki moze trochę tego testosteronu a tak w ogóle to zeby jakies wspomagacze to trzeba ćwiczyć , albo sie duzo onanizuj to tez jest mięsień który rośnie , albo dwa razy dziennie sex pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi