Gość Meg Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam, mam 30 lat, dziesięć lat temu miałam wycinanego guzka, po badaniu histopatologicznym okazało sie że był to włukniak, rok temu wykonałam ugs i miałam guzka 1cm na 5 mm po roku ponownie zrobiłam usg jego wynik pzredstawia się następujaco:W piersi lewej na godz. 6/7 obwodowo powierzchownie dwa owalne hipoechogenen guzki z drobnymi zwapnieniami, przylegające do siebie wlk 6 i 7 mm. Przyśrodkowo od nich na godz 8 głębiej położony na powięzi m.piersiowego owalny guzek hipoechogenny wlk.9mm. Węzły chłonne pachowe niepowiększone. Nadmienie że jestem jeszcze w trakcie laktacji. Onkolog kazał zgłosić mi sie po zakończeniu karmienia. PROSZE O PORADĘ I WSKAZÓWKI CO ROBIĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gabriela Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam. Moje pytanie jest maloistotne ,ale zwrocilam uwage na 2 ostatnie zapisy-uzycie wyrazu godz. Np. u MEG. ,,W piersi lewej na godz. 6/7 ...**. ,,Przysrodkowo od nich na godz. 8 ... **. Dalej u MARTY ,, ... na drugiej piersi na godz. 11 ... **. W innych pozostalych zapisach nie zauwazylam ,by ktos uzywal tego wyrazu. Co oznacza uzycie wyrazu godz. w/w zapisach ? Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi