Gość AGA Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 rok temu we wrześniu stwierdzono u mnie skręcenie stawu kolanowego na ostrym dyżurze zalecono mi okłady z lodu i tabletki cyclo-3 w listopadzie 2010 zakończyło się to artroskopią i częściowym usunięciem popękanej łąkotki,skrzepów i zrostów.kolano bolało słabiej ale cały czas przez rok dawało o sobie znać.teraz od 3 tygodni jest napuchnięte i bardzo bolące od zewnętrznej strony i pod kolanem.na ostrym dyżurze znów stwierdzono skręcenie stawu i uszkodzenie łąkotki{tak jak rok temu nie było fizycznego ani mechanicznego urazu} zrobiono mi punkcię z której nic nie wyciekło {boli miejsce punkcji i mam dreszcze chociaż to już 3 dni minęły}założono mi gips na 10 dni a potem ortezę .nadal nie wiem co może być przyczyną jak długo powinnam nosić ortezę żeby znów nie powrócił ból.nie chcę już cierpieć mam pracę chodzącą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi