Gość Joanna Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam, miałam ostry atak kamicy pęcherzyka, stosuję dietę, ale moje jelita są mocno wzdęte a brzuch dość twardawy. Mam się tym martwić czy przejdzie? Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Operacja i tak cię nie minie ! po co tak długo cierpieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majka Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 chodziłam tak samo 1,5 roku i po co? Ani zjeść, ani się napić, ani nic z życia. Idź się zoperuj, im szybciej tym lepiej, bo siedzisz na bombie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi