Gość Larysa Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam. Mam pytanie odnośnie stosowania żelu do golenia lub żelu do higieny intymnej podczas masturbacji analnej. czy moge je stosowac poniewaz bardzo mnie to podnieca bo dziala podrazniajaco? nie zauwazylam skutkow ubocznych jednak boje sie o jakies inne ? czy grozi mi cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Masturbacja analna jak najbardziej moze pani uzywac zelu po goleniu pasty do zebow im wiecej poslizgu tym zwieracz jest bardziej rozluzniony moze pani rozciagac odbyt palcami dildami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi