Gość adam Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jestem mlodym mezczyzna (25lat). Od dluzszego czasu borykam sie z klopotami, odwiedzalem juz urologa. Mam delikatne zylaki powrozka nasiennego, mam mniejsza ochote na seks, przy podnieceniu nie widac wydzieliny z penisa jak kiedys. W dodatku na sama mysl wzwod jest slabszy niz kiedys. Po dluzszej masturbacji pojawiaja sie kropelki na penisie. Poranne wzwody sa bardzo rzadko i w dodatku slabe tzn niepelne Oddaje czesciej mocz ale to zalezy od dnia, czasmi co 3 godz a nieraz co 5. Po zastosowaniu uroseptu mocz oddaje rzadziej tj ok co 5 godz. Nie wiem co moze mi juz dolegac. Bardzo prosze o fachowa porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Zapomnialem dodac ze mam slabszy wytrysk i nasienie jakby bardziej wodniste, jak utrzymuje wstrzemiezliwosc przez ok4 dni to jest tak jakby lekko zoltawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 wyleczyles sie mi teraz to dolega w dodatku mam bol w jadrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi