Gość Halina Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam , mam 86 lat i okropne boleści spowodowane obecnością kamieni w woreczku żółciowym . Bardzo się boję zabiegu chirurgicznego . Nie chciałabym mieć narkozy i chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób będę miała usunięte kamienie ? Czekam na odpowiedz , z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tesa Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 teraz juz nie tna jest to na znieczuleni moja szwagierka miala zabiek jest bardzo zadowolona nie zwlekaj nie ma innej metody jak zabieg moja mama tez pare lat temu miala taki zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tesa Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 teraz juz nie tna jest to na znieczuleni moja szwagierka miala zabiek jest bardzo zadowolona nie zwlekaj nie ma innej metody taki zabieg miala moja mama tez pare lat temu nie chciala poddac sie operacji i skonczylo by sie to tragicznie gdyby nie szybka operacja zycze ci powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Henryka Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 laparoskopowo,w pełnej narkozie,po dwóch dniach do domu:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi