Gość Marcin Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam. Jakiś miesiąc temu lekko naderwałem wędzidełko. Ok 1-2mm było zaczerwienione, jednakże nie było żadnej krwi osadu itp. Nic z tym nie robiłem czekając aż przejdzie. Po jakimś czasie ustało lecz tydzień temu znowu się pojawił czerwony ślad i pieczenie. Zakupiłem maść clotrimazolum i smaruje od tygodnia. Śladu po zaczerwienieniu nie ma, wędzidełko jest troche cieńsze w tym miejscu. Przy próbie stosunku przy wejściu czuje mocne pieczenie, które po wejsciu i z czasem maleje. Przy stosunku oralnym jest wszystko ok, nie czuje nic. Czy to oznaka że nie do końca wszystko sie zagoiło i z biegiem czasu przestane w ogóle odczuwać pieczenie? Zaznaczam że naderwanie było bardzo małe i żadnych powikłań itp nie było. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi