Gość Monika Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam!!! mam taki problem, zauwazylam od jakiegos czasu ze mam spuchniety odbyt (sa to gule które wychodza mi z odbytu podczas zalatwiania sie) strasznie mnie to niepokoi, niewiem co to moze byc, nie boli, nie piecze, nie swedzi, krwi zadnej niezauwazylam, czy to moze miec zwiazek z biegunka ktora mam czesto po posilkach, boje sie strasznie ze jestem na cos chora, nie mam czasu chodzic po lekarzach bo mam malo dziecko( zaznacze ze mam 28 lat, problemy zaczely sie jak urodzilam dziecko przez cesarskie ciecie 3 lata temu) z góry dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Georgij Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Do proktologa z tym. Mogą to być żylaki odbytu bądz hemoroidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi