Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Tabletki na powiększenie penisa

Gość Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość veryveryhot

Moja przygoda z http://extralarge.pl/ zaczela sie przez absolutny przypadek i nie zaluje ani troche. Warto bylo tyle czasu poswiecic aby dojsc do 19 cm penisa. :) To tylko 2,5 miesiaca czekania ale na takie czekanie ach....mozesz sie rozkoszowac tym co mam teraz...cudo:)

Gość Lalusiek

Stosowalem penixen3D i bylem i nadal jestem pod wrazeniem ich dzialania i ich efektywnosci, szacun, polecam na ten *maly* problem....pozniej nie bedziecie mogli opedzic sie od lasek:D serio...

Gość zawijastybazant

Ta nadzieja, którą się ma dając szansę następnemu produktowi, który rzekomo ogłasza się, że jest w stanie powiększyć penisa. Nie spodziewałem się, że kiedykolwiek przyznam, że jakiś środek spowoduje, że będę mógł krzyczeć z zachwytu w niebogłosy. Otóż pieje i to jak! Mój penis rzeczywiście się powiększył i to o całe 4 cm i ma teraz około 20 cm! Do tego dostrzegam teraz jeszcze większą erekcję, *bogatsze* finały oraz podwyższone libido. A każdy kolejny stosunek seksualny jest jeszcze bardziej ekscytujący od poprzedniego. Także nie tylko powiększyło mi penisa ale i wszystko inne się poprawiło. Wszystko co dotyczy udanego życia seksualnego. Z tego zadowolenia nawet nie napisałem o czym mówię. Chodzi o eXtra large (http://extralarge.pl/). Faktycznie jest jak piszą: *Dzięki współczesnej farmacji i najnowszych technologii w XXI wieku możesz cieszyć się efektami i osiągnięciami o jakich od zawsze marzysz.* Teraz widzę i czuję to dokładnie. Potwierdzam swoje zadowolenie z korzystania z eXtra large jak również po.

Baju Baju Jedyne tabletki które rzeczywiście powiększają penisa to te które powodują ekspresję czynników wzrostu ciał jamistych zwiększając ich objętość. Można to jedynie uzyskać poprzez procesy anaboliczne. Przykładem takich tabletek dostępnych również w Polsce są tabletki Maxorman ewentualnie do sprowadzenia z USA SizeGenix. Nic innego nie działa.