Gość Maria z BB Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam! Piszę w sprawie okropnych i nieznośnych bólów kolan, które w momentach nasilania uniemożliwiają chodzenie gdyż większy wysiłek owocuje jeszcze większym bólem. Byłam u specjalisty ortopedy, miałam USG kolan i jak to powiedział że staw czy chrząstkę mam jak u 60latki, powinna mieć 4 mili czegoś tam a ma zaledwie 1,5. Przepisuję jakieś lekarstwa na odbudowę ale to nic nie daje. Kolana pieką, bolą, lekkie uderzenie a ból ufff szkoda mówić, boli górna część kolana lub nad kolanem tak jakby mi lekko blokowało, trudno mi opisać to* ból także w dolnej części kolana. Siedzę, leżę, chodzę i czuję raz lekki raz mocniejszy ból i pieczenie. Nawet tylna część kolan dała o sobie znać. Nie wiem co się dzieje, wcześniej były znośne. A teraz się nasiliło. Proszę o poradę i ewentualne pytania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alina Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 jestem po zabiegu 3 lata diam kregoslupa teraz bardzo bola mnie kolana czy to jest przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi