Gość ~asik Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam, Przez ostatnie pół roku przyjmowałam SIOFOR SR500,przez to,że mam zespół policystycznych jajników przy którym towarzyszy brak miesiączki stwierdzono,że mam cukrzyce 2 stopnia.Niestety tabletki nie przynosiły żadnego efektu i przerwałam leczenie nimi. Przez ostatnie 10dni brałam antybiotyk związku z zapaleniem nerek.Dolegliwości jakie mi przy tym towarzyszyły to ból pleców,kurcze brzucha,promieniujące i rozprzestrzeniające się po całym brzuchu.Po tabletkach kurcze przeszły.Natomiast przy końcu stosowania antybiotyku pojawiła się biegunka.Trwała ona najpierw dwa dni z przerwą jednodniową.Dzisiaj pojawiła się znowu.Po zjedzeniu czy wypiciu czegokolwiek od razu kieruje się w stronę łazienki.Bolą mnie nadal plecy,ale ból nie jest już tak uciążliwy jak przed zażywaniem antybiotyku lecz odczuwalny i mam wrażenie takiego ciągnącego bólu w prawej pachwinie.Dzisiaj byłam zrobić badania krwi i moczu.Czy na podstawie tych badań można stwierdzić czy coś mi dolega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi