Gość Krzysiek Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Czy nadwrażliwość żołędzi może być spowodowana zbyt krótkim wędzidełkiem? Mam spory problem z nadwrażliwością...praktycznie od zawsze, co zaowocowało tym, że nie dotykałem się pod *skórką*. Teraz kiedy chcę rozpocząć współżycie, boli mnie to na tyle, że po prostu jest to nie możliwe. Masturbacja nigdy nie odbywała się z opuszczonym *kapturkiem*, zawsze był naciągnięty na żołądź. Kiedy poszedłem do urologa, powiedział, że jest to spowodowane napięciem wędzidełka, które jest za krótkie, jednak w domu postanowiłem o tym poczytać i wyczytałem, że są to dwa różne schorzenia. Moje pytanie brzmi: Czy lekarz miał racje mówiąc, że ból i nadwrażliwość ustąpią po zabiegu? Czy jednak będzie to odrębna sprawa i to też będę musiał w jakiś sposób leczyć? Jeśli leczenie jest konieczne, to jak będzie ono przebiegało? Bardzo mnie to niepokoi, proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi