Gość Piotr Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam, zabieg żylaków powrózka nasiennego miałem przeprowadzony 5 lat temu(str.L).Obecnie mam 31 lat. Po upływie roku od zabiegu lewe jądro powiększyło się i utrzymuję swoją wielkość z tym że prawe się zmniejszyło i jest teraz dwukrotnie mniejsze. CZasem odczuwam lekkie bule jądra lewego i żył we wnątrz. Podczas uprawiania seksu większe jądro ,,kryje* mi się w jamie brzusznej, całe gdzieś tam wpada. Czym to może być spowodowane. Jak w pszyszłości tj. następne 30-40 lat będzie to wyglądało. Czy nie spowoduje TO chorób w przyszłości, np. nowotwory. Czy są potwierdzone przypadki osób które mając ok 20 lat miały przeprowadzone tego typu zabieg i dożyły starości bez powracania dolegliwości? Bardzo dziękuję za odpowiedzi, zaczynam sie martwić swoim zdrowiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi