Gość RAdek Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam, Mam 14 lat i od dłuższego czasu miałem problemy z penisem (suchy) a teraz się zadziało: -pomarszczona, popękana,sucha skóra na żołedziu - skóra się dziwnie podwija do góry -troche boli jak dotykam ale to dokiedy pamiętam Myje go prawie codzinnie laktacytem (to damskie od mamy biore) powiedzila że to pownno być odbra nawet dla chłopaka. Co sodzicie o moim problemie , torche nie chce iśc do lekarza bo mieszkam na wsi i daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Laktacyd jest przeznaczony dla kobiet, powyżej 30, 40 r. życia. Powinieneś po umyciu penisa posmarować go czymkolwiek natłuszczającym, nawet zwykłym kremem Nivea zmieszanym z wodą, aby łatwiej rozprowadzić. Wystarczą małe ilości. Skóra może Cię teraz szczypać, z powodu niewłaściwego pH laktacydu i obecności niepotrzebnych bakterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Aha thx i zauważyłem że schodzi mi skóra z penisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RAdek Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 I skóra sie tak niefajnie podwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fff Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 mam to samo i obawiam się troche używania zwykłego kremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi