Gość robert Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Witam! miałem usuwane znamię ze spojówki. otrzymałem wynik Naevus pigmentosus compositus conjunctivae. Znamię usunięto w całości. Proszę powiedzieć mi co to oznacza i co mam z tym dalej robić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ada Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 znamie barwnikowe spojówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ada Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Oznacza to: znamię barwnikowe złożone spojówki Zmiana łagodna. Jeśli została wycięta w całości leczenie jest zakończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grażyna Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Robert, czy możesz po krótce napisać jak wyglądał ten zabieg i jak długo trwał oraz gdzie ten zabieg wykonywałeś? Pytam, bo moja córka też ma takie znamie i chce pójść go usunąć. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysiek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 znamie usuwa klinika okulistyki w Krakowie ul. Kopernika 38 zabieg bezbolesny, gorzej po, bo trzeba uważać, żeby nic nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zofi Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja pracowalam i zylam normalnie a nawet polecialam do USA bo musialam Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi