Gość Adam Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Gdy miałem 3 lata przeszedłem operację związaną z napletkiem. W tej chwili nie jestem w stanie dokładnie opisać przebiegu operacji, ale z tym nie jest związane moje pytanie. Gdy mój penis jest ze wzwodzie występuję mały problem z zsunięciem napletka, ponieważ skóra w dziwny sposób podwija się (napletek jest przyklejony do żołędzia i nie zsuwa się, tylko bardziej zawija ) Gdy penis jest nawilżony takie problemu nie ma.Czy powinienem używać jakiś środków do higieny intymnej, które powodowałaby, że napletek nie kleiłby się w taki sposób? Do tej pory używałem tylko mydła na dzieci. Dziękuję za pomoc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janko Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 To używaj myla DLA dzieci, a nie NA dzieci! W końcu musisz dbać i tez o swoją higienę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi