Gość Paulina Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Czy należy mi się odszkodowanie z a usunięty ganglion z nadgarstka ręki prawej? jestem ubezpieczona grupowe ubezpieczenie plus PZU i kiedy mam składać dokumenty i jakie nadmieniam ze w szpitalu byłam 3 dni a L4 mam wystawione do końca listopada. założyli mi pięć szwów. Głównie interesuje mnie co wchodzi w skład tego odszkodowania i mniej więcej na ile procent odszkodowania mogę liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość honorata Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 ja mialam 2 lata temu operacje i dostalam 400zl z pzu. idz do pzu i dowiesz sie jakie dokument masz zlozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi