Gość Aga Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Przez pewien okres około 2 miesięcy miałam zaparcia zanim sobie z nimi poradziłam. po tym czasie powstał ból odbytu- nie mam krwawień, ani bólu przy wypróżnianiu-odczuwam jakby zbyt silny skurcz mieśni, napęcie i jak by odbyt był bardzo napiety i czuję rozsadzanie jak siedzę. mam raczej wrażenie że ból lokalizuje się na zewnątrz odbytu i promieniuje na pupę. czasem pojawia się również dyskomfort po wypróżnieniu. chciaąłm spytać z czym może być związane to , bo ból jest już około 2 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 To mogą być żylaki odbytu, inna zmiana w obrębie odbytu (np. ropień). Dobrze udać się do chirurga, który zbada Panią palcem przez odbyt i wykona wziernikowanie. Wtedy uzyska Pani rozpoznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 bardzo dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Czuję jakby mi coś pulsowało w odbycie, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi