Gość Beata Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witam Ostatnio bardzo często rozmawiałąm przez komórkę. Wszystkie rozmowy były dośc długie a ostatnia to ponad 2 h. Od tego czasu zaczęłam miewać bóle głowy i bóle uszu , takie jakby zatykanie. Czy te długie rozmowy przez komórkę , może przy nienajlepszym zasięgu ( antena pewnie wydzielała bardzo dużo promieniowania) mogły spowodować jakieś schorzenie mózgu lub innych narządów ? Czy szkodliwość telefonu komórkowego to nie kwestia paru rozmów (nawet powyżej dwóch godzin) , ale jakiegoś dłuższego czasu. Bardzo proszę o odpowiedź. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Mam podobnie. Godzinami rozmawiam z moja siostrą, która mieszka daleko i rzadko sie widujemy. Martwię się czy promieniowanie z komórki nie spowodowało jakichś trwałych zmian w mózgu lub nerwach słuchowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Trzeba ograniczyc rozmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi