Gość Jakub Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam mam 15lat jakieś 10lat temu miałem wycinany wyrostek. Wszystko do tej pory było dobrze tylko od wczoraj zacząłem miewać jakby dziwne skurcze w okolicy blizny pooperacyjnej np robię pompki i nagle coś mnie *ciągnie w brzuchu* i odruchowo zginam się do pozycji lekko przygarbionej dodam że nie mogę się wyprostować bo mi się właśnie tak robi, a od dzisiaj nawet jak siedzę zgarbiony to mam czasem takie szybkie leciutkie skurcze tzn. jakieś 5sek trwają. Chciałbym wkleić jeszcze zdjęcie : http://imageshack.us/photo/my-images/853/p2410112028.jpg/ po lewej stronie widać bliznę i takie małe wybulwienie wydaję mi się ale niedawno tego chyba nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 i co, udalo sie Panu zdiagnozowac skurcze?? Mam podobna sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi