Gość Piotr Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam. Odrazu proszę o nieusuwanie tego tematu oraz nieprzenoszenie go do innych pytań. Więc jestem jeszcze przed (a moze i w trakcie dojrzewania) i mam kilka pytan na ktore nie moge sam znalezc odpowiedzi. Otóż nie mam stulejki napletek schodzi mi bez problemów, ale mam za krótkie węzidełko poniewaz gdzy odciagam skórkę poza rowek zażołężny to zołdż przekrzywia sie do dołu. I moje pytania brzmia: czy po tym jak urosnie i zgrubieje mi penis bede mogł bez problemów sciągać napletek czy niestety ,,pojawi* mi sie stulejka? Czy węzidełko się nie rozerwie? Jak szybklo rosnie penis podczas dojrzewnia? i Nadwrażliwość na dotyk minie? (chodzi mi o to ze jak dotykam odkryta żołądź czuję coś jakby ból i natychmist odsuwam penisa np: od ręki) Proszę o odpowiedzi i nie usuwanie tego tematu. Dzękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Mam ten sam problem :/ mam 15 lat i moja dziewczyna chce uprawiać seks ale mam problem z zakładaniem prezerwatywy , ponieważ boli mnie żołądź i nie wiem czy to minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dc Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 kurw@ to je normalne ja tez mialem taki problema a tera usz niemam poniwaz musilay mi amputowac :/ nieistety bedziecie chodzil w workach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi