Gość Tosiek Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Mam 21 lat i ok 1,5 roku temu miałem (najprawdopodobniej bo nie byłem u lekarza) hemoroidy* stosowałem różne maści, ale to tylko złagodziło objawy. W odbycie nadal mam takie polipy czy czopy, które odczuwam przy oddawaniu kału* czasem też przy podcieraniu mam wrażenie obecności śluzu i raz też śluz miałem w kale* czuje też jakbym miał zwężone ujście odbytowe. Nie wiem co to może być :( czy to nadal hemoroidy? Wstydzę się i boję iść do lekarza. Proszę o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Georgij Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Na początek musisz udać się do specjalisty - proktologa. Najprawdopodobniej są to guzki krwawnicze ,czyli tzw. hemoroidy wewnętrzne. O leczeniu zadecyduje lekarz... Nie ma się czego bać - lepiej udać się do lekarza niż działać na własną rękę... Pozdrawiam i trzymaj sie... Daj znać co i jak po lekarzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi