Gość Jacek Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam! Mam dość krępujący i bolesny problem od paru dni ... Mianowicie przy zwieraczu pojawiło mi się bolące zgrubienie wielkości małego paznokcia które przeszkadza mi w życiu codziennym gdyż tylko gdy siedzę ból ustaje natomiast mam ogromny problem z wypróżnianiem się ... Mam uczucie jakby pulsowało wewnątrz odbytu ... dodam że zanim się pojawiło to miałem zaparcie ... Nie wiem co to może być ! Zna ktoś domowe sposoby żeby sobie z tym poradzić ??? POMOCY ! dodam że mam 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamo Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Bez lekarza nic nie zdziałasz - początek ropnia, hemoroidy idź do chirurga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 W sumie znalazłem receptę ... udałem się do apteki i kupiłem Posterisan już po pierwszym zastosowaniu było widać różnicę ... ropień zaczyna znikać ! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi