Gość tomek Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 6 miesięcy temu przeszedłem zabieg usunięcia żylaków powrózka nasiennego metodą laparoskopową. Niestety moje lewe jądro dalej jest takich samych rozmiarów jak przed zabiegiem czyli prawie dwukrotnie większe. Żylaki były co najmniej 5-letnie a na operacje zdecydowałem się zdecydowanie za późno. Na dzień dzisiejszy można ich wygląd przybliżyć do ( http://po40.pl/img/r3.jpg ) Nie muszę dodawać że jest to dla mnie duża blokada jeżeli chodzi o kontakt z płcią przeciwną. Zastanawiam się czy są jakieś metody (tabletki, maści, zabiegi itp.) które są w stanie pomniejszyć lub usunąć żylaki aby moje jądra wyglądały chociaż trochę bardziej *normalnie* ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi