Gość Izabela Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam . od paru dni moja 9 letnia córka , skarży sie na wielki ból w okolicy sutka , na piersi z lewej strony, jest to uwypuklenie wieksze od piersi prawej . Nie dziwiła bym sie jakby miała 13 lat czy wiecej bo piersi by jej wtedy rosły , zastanawia mnie fakt ze przeważnie prawa piers jest większa od lewej a nie jak tu, na odwrót ... wiem ze był gdzieś podobny watek z dziewczynka co miała 15 lat , ale mysle ze to jest inny przypadek . co mam robic? co to moze byc? gdzie sie udac .. prosze o szyka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Najlepiej z tym problemem udac się do pediatry. Trudno cokolwiek napisać bez badania. Musi Pani jednak liczyć się z tym, że w dzisiejszych czasach dojrzewanie dziewczynek często odbywa się dużo wcześniej niż w wieku 13 lat. Pediatra po zbadaniu zaleci dalsze postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucyna Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 witam u mojej córeczki też zauważyłam guzek na piersi prawej,mała skarżyła się że ją boli przy dotykaniu i rzeczywiście coś tam jest.Moja córcia ma zaledwie 8lat i myślę że dojrzewanie nie wchodzi w grę.Czy była pani z tym problemem u lekarza?Oto mój e-mail i bardzo bym prosiła o odpowiedz: lucy12@onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość basia Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 U mojej 9-letniej córki też stwierdziłam obecność takiego guzka. Byłam już z nią u pediatry. To wynik dojrzewania. Na szczęście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi