Gość Rafał Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Dzisiaj sie ze mnie po prostu lało... bardzo duzo krwi, po prostu w trakcie pracy nagle zrobiło się mokro-okazało sie, na bieliźnie i spodniach jest bardzo dużo krwi. W ubiegłym roku miałem robioną kolonoskopię i okazalo się,że mam niekrwawiące guzki hemoroidalne (kolonoskopia wykonana ze względu na krwawienia). Po zastosowaniu leków i zmianie diety krwawienie od półtora roku pojawiło się tylko kilka razy i nagle cos takiego... Dodam,że mam 34 lata. Czy to hemoroidy czy przez półtora roku cos sie rozwinęło? Krew była żywoczerowna, a co dziwnego - bolał mnie też żołądek. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bozena Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Te krwawienie to jelitowe ja bym sprobowala ziol mieszanka(200 gr nagietka 100 gr krwawnik 100 gr pokrzywy)wszystko wymieszac i pic 1-1,5 litra na dzien. 1 lyzeczka na szklanke wody.Podleczy choroby jelitowe. Wizyta u lekarza obowiazkowo. Ziola jako profilaktyka/regenerujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Georgij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Pić siemie lniane ... Kupić siemie lniane (może być mielone)... 1.5 łyżeczki siemia wsypać do szklanki ,zalać zagotowaną wodą i co jakiś czas mieszając poczekać aż wystygnie... Pić z 2-3 razy dziennie przez 2 tygodnie a potem można już 1-2 szklanki dziennie starczy... Pozdrawiam bedzie dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi