Gość Katarzyna Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Mam 18 lat w ciągu roku przeszłam 3 operację pierwszą na przepuklinę pachwinową prawostronną skośną drugą na narośla w bliźnie a trzecią na usunięcie guza z tej blizny.Miałam też robioną tomografię miednicy i rezonans kręgosłupa lekarz kierujący wysłał mnię do ginekologa ale on też nic nie stwierdził a blizna boli bez zmian przez już rok i dwa miesiące, ciągle biorę tabletki teraz lekarz zlecił mi kolonoskopię mam pytanie czy w tak młodym wieku mogę mieć przeprowadzone takie badanie i czy lekarze mogą coś podejrzewać wysyłając mnię na takie badanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 To prawda, że kolonoskopia u dzieci lub osób tak młodych jest badaniem rzadkim Niemniej w Pani przypadku z opisu wynika jednak konieczność wykonania takiego badania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katarzyna Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 A co lekarz może podejrzewać wysyłając mnię na takie badanie bo przecież nie robi się go od tak sobie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi