Gość Gosia Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Od pewnego czasu przy wypróżnianiu się leci mi troszkę krwi z odbytu.Boję się bo nigdy wcześniej coś takiego mnie nie spotkało....załatwiam się normalnie....i przy wycieraniu na papierze zostaje krew....tak jakbym dostała okresu tylko że krew jest bardziej jasna...czysta. prosze o jakąś rade bo nie mam pojęcia co się ze mną dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luiza Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 hemoroidy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi