Gość Łukasz Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Jakieś 3 dni temu zauważyłem na penisie małe białe plamki, następnego dnia zaczęły mnie swędzić (a właściwie piec) jądra. Co to może być ? Czy to groźne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trak Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 odnawiam zapytanie poniewaz mam ten sam problem. Biała podłużna plama między jądrami a odbytem - mam ją od paru lat. Czasem świąd/ pieczenie sie odnawia gdy niechcący się podrapie lub skóra po prostu sama się łuszczy przez tarcie majtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbert Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Ja mam 14 lat i tak samo już od roku to mam co z tym zrobić czy są jakieś leki na to . ( tak wiem musze iść z tym do dermateloga ale wole najpierw sposoby domowe pnieważ sie wtydze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi