Gość xxx Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Dzień dobry. Wczoraj zauważyłem dziwną górkę na penisie. Jest czerwona. Jest to jak by coś pod skórą, trzyma się skóry, nie samego penisa, boli przy dotyku/ściskaniu. Mam 16 lat, proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emil Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Cześć!Mam to samo , nieprzejmój się .Mam 13lat przejdzie. Masz spermę? Ja mam jeszcze jeden problem nie rośnie mi penis .Prosze napisz do mnie ,czy mozesz mi doradzic prosze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxx Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 mi już znika ta górka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxx Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Tak, mam, to nie ma nic z tym wspólnego, czemu miało by mieć? Penis ogółem wolno rośnie i nie zobaczysz każdego dnia 1cm więcej. W miarę możliwości nie masturbuj się bo potem ciężko z tego wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxx Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 pare dni temu pojawiła się taka sama, tylko, że w troche innym miejscu (pare cm) też rosła i była twarda, chwile temu była bardzo duża, po dotknięciu pękła, wybuchła wydzieliło się coś takiego brudno białego, żółtego? od razu po tym troszeczke krwi. myślałem, że całkowicie zniknie, ale nie, wciąż jest duża, tak jak by wciąż było tam to coś twardego, proszę o pomoc! Co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi