Gość Marian Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Mam taki problem:moja żołądź penisa ma dwie dziurki jedną dużą, którą wydostaje się mocz, drugą małą którą nic nie leci czy to normalne zjawisko? Czy zabieg przedłużania wędzidełka jest refundowany przez NFZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jericho Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Pytanie może troche głupio brzmieć. Jak mamy glowke penisa to mamy 2 dziurki, jedna wieksza chyba od moczu, druga taka malutka chyba od wytrysku. Po ostatnich wytryskach (a miałem ich dużo) ta malutka dziurka stala sie czerwona, chyba jakieś zapalenie czy coś do tego chyba to ujscie też ma jakieś zapalenie. Czy to groźne, jak to się leczy, czym to może być spowodowane? Prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Radzę w tej sprawie udać się do urologa. W tym miejscu nie powinno być dwóch otworów. Cewka moczowa ma tylko jedno ujście, przez które odprowadzany jest mocz, a także i nasienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi