Gość Kasia Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam.Mam 35 lat.Od ponad roku mam mrowienie w lewej rece,mialam robiona tomografie glowy (rok temu),wszystko bylo ok.Od jakiegos czasu mrowi mnie tez lekko lewa noga i kawalek twarzy.Mam problemy z kregoslupem,mocne bole w odcinku piersiowym,nasilajace sie po zwiekszonym wysilku,lekka zmiane w odcinku szyjnym.Mrowienie nasila sie w pozycji siedzacej,szczegolnie po dluzszym siedzeniu przy komputerze.Ogolne samopoczucie jest nie za dobre,jestem czesto zmeczona.Czuje tez jakbym miala coraz mniej sily w rekach.Jestem pod kontrola neurologa oraz ortopedy (mialam robiony rtg oraz scyntygrafie kosci) ale zaden z nich nie umie powiedziec skad moga sie brac takie objawy.Prosze o jakas wskazowke.Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maria Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Witam. Może to być o kręgosłupa albo inna jest tego przyczyna. Najlepiej zrobić rezonans magnetyczny. Pozdrawiam. Pa. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Do Kasi. Ja też mam bóle kręgosupa miałem robiony rezonans magnetyczny i scyntografie kośca.Co miesiąc mam rehabilitacje ćwiczenia co dziennie robię a ból cały się czas utrzymuje.W rezonansie mi wyszedł naczyniak.Naczyniak ma pół cm. Ortopeda powiedział że on jest a mały aby dawał takie bole.Już sam nie wiem gdzie szukać pomocy. Byłem z tymi wynikami neurochirurgów u 3 i każdy mówil że jest dorzre a ja bóle odczuwam co dziennie.A jaki wynik wyszedł ci z scyntograii kośca. Mogła byś podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Do Kasi. Ja mam bóle w odcinku piersiowym i czasami mi noga lewa dretwieje.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi