Gość darek Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Witam mam pewien problem otóż bylem u dermatologa jakiś czas temu, ponieważ schodziła mi skora z moszny zapisał mi maść hydrocortisonum stwierdzając ze to podrażnienie skory po depilowaniu ale smarowałem tą maścią się 2 tygodnie i nic nie pomaga, skora dalej schodzi, jest zaczerwieniona i piecze. A dermatologa mam w mieście dopiero za niecałe 2 tygodnie, nie wiem co mam z tym zrobić może mi ktoś polecić jakąś maść bez recepty albo cokolwiek co mogło by pomoc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi