Gość Marcin Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Jestem 14 dni po operacji stulejki.Zabieg polegał na częściowym obrzezaniu napletka. Na dzień dzisiejszy odpadły mi szwy i w miejscu gojenia się blizny pozostało zgrubienie na całym obwodzie napletka, które podczas zwodu penisa ściska go na cały obwodzie tworząc jakby pierścień uciskowy. Czy to jest normalne po takim zabiegu i muszę odczeka więcej czasu zanim będzie wszystko ok, czy w takim przypadku potrzebny jest kolejny zabieg który rozluźni napletek i pozwoli mu swobodnie przesuwać się po penisie bez ucisku w czasie zwodu? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tom Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ponawiam pytanie kolegi, ponieważ mam podobny problem. W poniedziałek mam wizytę u lekarza, ale chcę się upewnić czy to nic poważnego. Dodam, że zacząłem odczuwać swędzenie, czasami mocne w tych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi