Gość Lidia Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Chciałabym bardzo dowiedzieć się co znaczy mój wynik badania histopatologicznego, ponieważ nie ma wyjaśnienia tylko w języku łacinskim, a mój lekarz - ginegolog nie chciał mi powiedzieć. Chciałabym też powiedzieć że badanie miałam przeprowadzone w wyniku poronienia w 10 tygodniu ciąży, powód ciąża obumarła a zabieg to wyłyżeczkowanie jamy macicy. *Resiuua placentaria et dicidua partim necroticans et suppurans. Endometrium secretans.* Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Pozostałość łożyska i doczesnej częściowo martwiczej i ropiejącej. Błona śluzowa macicy wydzielnicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi