Gość Nadia Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jestem w 8 tygdoniu ciazy ( zbliza sie 9) i dzis po raz pierwszy przy wyproznieniu sie - dostrzeglam krew ( czysto czerwona). Czy to jest normalne? Czy mam powody do strachu? Czy nie ma to nic zwiazane z plodem? termin do lekarza mam dopiero 8 lutego, dlatego tez zwracam sie o pomoc tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Krew może pochodzić z przewodu pokarmowego i mieć związek z hemoroidami (krew na papierze toaletowym). Najlepiej zgłosić się wcześniej do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi