Gość Łukasz Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Witam. Mam problem z wędzidełkiem i małym rozmiarem penisa podczas spoczynku. Wędzidełko jest za krótkie przez co nie zsuwa się cała skóra z *główki* penisa (czy da się z tym czymś uprawiać seks bez przeszkód, czy trzeba się udać do urologa na operację plastyczną i czy potrzebne jest skierowanie od lekarza rodzinnego?) Druga sprawa to mały penis podczas zwisu. Osiąga on długość ok 4,5 do 5,5 cm, a w zwodzie wygląda normalnie, ma troche ponad 16 cm. Więc chyba nie jest tak źle. Chciałem się jeszcze dowiedzieć jak wygląda operacja plastyczna wędzidełka? Czytałem że zabieg trwa 10-15 min. Tylko nie wiem co po operacji trzeba robić. Są jakieś duże bóle , co ze szwami? Dziękuję za odpowiedź i porady. Pozdrawiam PS: mam ponad 17 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emil Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 tez mam bardzo małego w spoczynku ma on od 3cm do 4cm mam 13 lat ej moge kupic cos na powiększenie mojej pałki????pomóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi