Gość Iga Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 2 miesiące temu miałam operację szczeliny odbytu. Od tamtego czasu mam bardzo lużne a czasami biegunkowe stolce. Bólu nie ma ale jest bardzo duży dyskomfort ponieważ nie zawsze zdążę do toalety. Panie doktorze proszę mi powiedzieć co mam zrobić jakie podjąć kroki bo jestem zdesperowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iga Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Panie Doktorze chylę czoło przed Panem za pomaganie nam. Chciałam dodać , że w 3 tygodnie po tej operacji miałam krwiaka który został przecięty i właśnie po tym mam tak duże problemy. Dziękuję serdecznie. Już kiedyś skorzystałam z Pańskiej pomocy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi